Inverto Logo
Super Clean Personal Portfolio
Hey, I am Inverto. Super Clean Personal Portfolio WordPress Theme. Built with emphasis on clean, content oriented, modern & minimalistic design.

Recent Work
  Go to Portfolio
  Latest Tweets
  Follow us on Twitter
  Follow me
  World Press Photo Zutphen

  Combiarrangement: Fluisterboot en World Press Photo Zutphen

  12 juli 2018/Nieuws
  Fluisterboot De Martinet bij het Leeuwenhuisje. Foto Patrick van Gemert/Zutphens Persbureau

  Foto Patrick van Gemert/Zutphens Persbureau.

  De eeuwenoude kerk en de foto’s van World Press Photo lijken om eerbied te vragen. Bezoekers lopen vaak in stilte langs de beelden en communiceren fluisterend. Fluisteren kan ook op een heel andere manier… Maak een tocht met een fluisterboot over de Berkel. Ook dit jaar bieden World Press Photo Zutphen en de stichting Fluisterboten Zutphen een arrangement aan. De combikaart voor een uur varen en de toegang voor de tentoonstelling kost 8,50 euro.

  In ruim een uur vaar je langs de mooiste plekjes aan de rivier de Berkel en over de grachten. De rondvaart begint en eindigt midden in het centrum, bij de steiger aan het Rijkenhage. Onderweg vertelt de fluisteraar (de schipper) op zijn eigen unieke manier over de geschiedenis van de Hanzestad en de historische monumenten langs de route.

  Tijdens World Press Photo Zutphen kan je deze boottocht combineren met een bezoek aan de tentoonstelling. Zo vaar je langs de rijke geschiedenis van Zutphen en zo sta je te midden van het hedendaagse beeld van de hele wereld.

  Dit speciale arrangement is gedurende de expositie te boeken, van 6 tot en met 29 juli. Voor kinderen tot 12 jaar geldt de combikaart niet (zij hebben gratis toegang tot de tentoonstelling).

  Afvaart dagelijks om 11.00, 13.00 en 15.00 uur. Op zaterdag ook om 16.30 uur. De combikaarten zijn te koop aan het Rijkenhage 1, bij de opstapplaats.

  www.fluisterboot-zutphen.nl

  Fotobijschrift:
  Combineer een tochtje over de Berkel met een bezoek aan World Press Photo. (foto Patrick van Gemert/Zutphens Persbureau)

  Add comment