Inverto Logo
Super Clean Personal Portfolio
Hey, I am Inverto. Super Clean Personal Portfolio WordPress Theme. Built with emphasis on clean, content oriented, modern & minimalistic design.

Recent Work
  Go to Portfolio
  Latest Tweets
  Follow us on Twitter
  Follow me
  World Press Photo Zutphen

  Peter Meulenbroek, voorzitter

  Peter Meulenbroek. Gepokt en gemazeld in het reclamevak. Op strategie- en marketinggebied van hoge kwaliteit. Uitzonderlijk hierbij is zijn creatieve talent. Een combinatie die niet veel voorkomt. Als een echt ‘mensenmens’ is hij de bindende factor tussen mensen, bedrijven en maatschappelijke organisaties.

  Waarom ben je betrokken bij WPPZ?

  “Na een bezoek in Amsterdam aan de WPP-tentoonstelling dacht ik direct: dit moet in Zutphen ook kunnen. We hebben de accommodatie (Walburgiskerk), het publiek en het past bij de identiteit van Zutphen. En ik kwam de mensen tegen die hetzelfde gevoel hadden en de stichting Zutphen: Doen! was geboren!”

  Hoe kijk je terug op vorig jaar?

  “Uiterst tevreden. We hebben een heleboel mensen een plezier gedaan met deze tentoonstelling. Nooit gedacht dat we bijna 10.000 bezoekers zouden trekken. “

  Mijn verwachtingen voor dit jaar zijn?

  “Toch wel weer met de nodige spanning en nieuwsgierigheid kijken of het allemaal gaat lukken. We hebben natuurlijk geleerd van vorig jaar en dit jaar een paar zaken anders aangepakt. Ben benieuwd hoe onze bezoekers daar op zullen reageren.”

  Welke foto WPP 16 raakt je het meest en waarom?

  “De fotorapportage van Magnus Wennman (3e prijs mensen) over vluchtelingenkinderen heeft indruk op me gemaakt. De angst en hulpeloosheid die uit de ogen van deze kinderen straalt pakt je bij je keel.”

  Wat doe ik in het dagelijkse leven?

  “Dan ben ik actief als directeur marketing van reclamebureau HollandsPracht. Reclameconcepten bedenken, presenteren en uitvoeren. Een laatste leuke opdracht is het ontwikkelen van een kwartetspel voor klassieke auto’s. En over twee weken starten we met de opzet en realisatie van een nieuw vakblad. Eigenlijk best een leuk vak dat van reclamemaker!”

  Peter Meulenbroek
  Voorzitter