Inverto Logo
Super Clean Personal Portfolio
Hey, I am Inverto. Super Clean Personal Portfolio WordPress Theme. Built with emphasis on clean, content oriented, modern & minimalistic design.

Recent Work
  Go to Portfolio
  Latest Tweets
  Follow us on Twitter
  Follow me
  World Press Photo Zutphen

  Persbericht Bekroonde chef serveert tussen bekroonde foto’s

  13 juli 2017/Pers

  ZUTPHEN – Een sfeervol gedekte tafel, middenin de kerk, met rondom de foto’s van World Press Photo. Live muziek. En een diner van sterrenkok Peter Gast van ’t Schulten Hues. Ziedaar: het World Press Photo Diner op zaterdagavond 22 juli in de Sint-Walburgiskerk te Zutphen.

  Vorig jaar bleek het een geslaagde combinatie: dineren in de Walburgiskerk tijdens World Press Photo. Reden om ook dit jaar de kerk voor één avond om te toveren tot “restaurant”. Peter Gast, van het naastgelegen ’t Schulten Hues (met Michelinster), serveert een driegangenmenu. Tussen de gangen krijgen de gasten de gelegenheid om op hun gemak de tentoonstelling te bekijken. Kaarten voor deze geheel verzorgde avond, inclusief toegang tot de tentoonstelling, een driegangenmenu met amuse, wijn, bier en sap en passend entertainment kosten 60 euro p.p. De ontvangst is vanaf 18.00 uur.

  World Press Photo 2017 is vanaf vrijdag 14 juli open voor het publiek in de Walburgiskerk in Zutphen. Dezelfde avond komt de winnaar, fotograaf Burhan Ozbilici uit Turkije, een lezing geven over zijn. Op zaterdagmiddag 15 juli spreekt onderwaterfotograaf Cor Kuyvenhoven en op zaterdagmiddag 29 juli geeft de Volkskrant-fotoredacteur Frank Schallmaier een presentatie van de unieke verzamelingen die hij samenstelt uit de duizenden beelden die hij dagelijks onder ogen krijgt, ‘de Schallmaier-index’. Alle informatie over de tentoonstelling, de lezingen en het diner is te vinden op www.worldpressphotozutphen.nl.

  Openstelling:

  • Tentoonstellingsperiode: vrijdag 14 juli tot en met zondag 6 augustus 2017
  • Openingstijden: maandag: 13.00 tot 17.00 uur, dinsdag tot en met zaterdag: 10.30 tot 17.00 uur, zondag: 13.00 tot 18.00 uur
  • Toegangsprijs: 5 euro. Kinderen tot 12 jaar gratis.

  Add comment