PERSBERICHT Driegangenmenu tussen World Press Photo in Walburgiskerk

 PERSBERICHT Driegangenmenu tussen World Press Photo in Walburgiskerk

Zaterdagavond 13 juli unieke avond uit

ZUTPHEN – Een unieke avond uit: dineren te midden van de prijswinnende foto’s van World Press Photo in de imposante Walburgiskerk te Zutphen. Op zaterdagavond 13 juli houdt Stichting Zutphen: Doen! in samenwerking met restaurant By Chiel het World Press Diner. Het diner wordt omlijst met live muziek en uiteraard de foto’s.

De gasten kunnen midden in de kerk genieten van een driegangenmenu in een historische entourage. Vanuit hun stoel zien zij de oude muurschilderingen en de actuele nieuwsfoto’s van World Press Photo. Tussen de gangen is er tijd om de tentoonstelling te bekijken, tijdens het diner is er passende achtergrondmuziek.

Het diner op zaterdagavond 13 juli in de Walburgiskerk kost 60 euro per persoon. Dit is inclusief toegang tot de tentoonstelling, het driegangenmenu met amuse, wijn, bier, sap en passend entertainment. De ontvangst is vanaf 18.00 uur. Plaatsen zijn uitsluitend online te reserveren op www.zutphendoen.nl (https://www.zutphendoen.nl/shop/world-press-photo-diner-op-13-juli/ ).

Download hier de foto. Fotobijschrift: (foto Patrick van Gemert/Zutphens Persbureau)

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.