Inverto Logo
Super Clean Personal Portfolio
Hey, I am Inverto. Super Clean Personal Portfolio WordPress Theme. Built with emphasis on clean, content oriented, modern & minimalistic design.

Recent Work
  Go to Portfolio
  Latest Tweets
  Follow us on Twitter
  Follow me
  World Press Photo Zutphen

  World Press Photo 2018 vrijdag 6 juli open in Zutphen

  4 juli 2018/Nieuws

  World Press Photo 2018 is vanaf vrijdag 6 juli te zien in Zutphen. De internationale fototentoonstelling is inmiddels aangekomen in Zutphen om te worden opgebouwd in de Walburgiskerk. Tegelijkertijd is in de kerk ook De geschiedenis van de fotocamera te zien.

  World Press Photo is een prestigieuze wedstrijd waarin ‘s werelds beste visuele fotojournalistiek van het voorgaande jaar wordt gekozen door een vakkundige, internationale jury. Van alle winnende foto’s wordt een tentoonstelling samengesteld die elk jaar de hele wereld over trekt. Dit jaar is Zutphen voor de vierde keer toegevoegd aan de lijst wereldsteden die de foto’s tonen.

  Twee Nederlandse fotografen die bij World Press Photo 2018 in de prijzen zijn gevallen geven een lezing in Zutphen: Jasper Doest op woensdagavond 11 juli en Carla Kogelman op zondagmiddag 15 juli. Kogelman won de eerste prijs in de categorie langetermijnprojecten. Doest kreeg de tweede prijs in de categorie natuur voor zijn serie over de makaken (sneeuwapen) in Japan. Meer informatie en kaarten voor de lezingen bestellen op www.worldpressphotozutphen.nl.

  Add comment