Inverto Logo
Super Clean Personal Portfolio
Hey, I am Inverto. Super Clean Personal Portfolio WordPress Theme. Built with emphasis on clean, content oriented, modern & minimalistic design.

Recent Work
  Go to Portfolio
  Latest Tweets
  Follow us on Twitter
  Follow me
  World Press Photo Zutphen

  Parkeren en bereikbaarheid van de stad

  Parkeren kan voor de Sint-Walburgiskerk op het ’s Gravenhof en aan de Martinetsingel. Tevens bevindt zich een groot parkeerterrein op de Houtwal (achter het politiebureau).

  Installeer de app van InZutphen.nl om altijd op de hoogte te zijn van het laatste nieuws over afsluitingen en omleidingen. In de app is ook een plattegrond met parkeerplaatsen te vinden.

  Betaald

  Op maandag tot en met zaterdag geldt in Zutphen betaald parkeren van 8.00 tot 18.00 uur en op vrijdagavond (koopavond) tot 21.00 uur. De kosten zijn voor “lang parkeren” 1,30 euro per uur of 7,80 per dag. Dit kan op de Vispoort/Houtwal, Roodsplein, Isendoornstraat en de Molengracht/west. Met uitzondering van het terrein aan de Houtwal achter het politiebureau. Daar kost een kaartje 2 euro per dag. “Middellang parkeren” (maximaal 4 uur) kost 1,70 euro per uur. “Kort parkeren” (maximaal 2 uur) kost 2,10 uur per uur.

  Betalen kan met pinnen, belparkeren en creditcard.

  Op de website van de gemeente Zutphen en in de app van InZutphen.nl is een plattegrond te vinden met de diverse locaties: http://www.zutphen.nl/Bezoekers/Parkeren_in_Zutphen.